Vahvaa ammattitaitoa

TIEDOTE:

Meillä on Hyvinkäällä Kaidanpäässä maan vastaanottopiste. Vastaanotamme puhtaita maa-aineksia, kuten moreenia, hiekkaa, savea, soraa, kiviä < 1 m, louhetta, betoni- ja tiilimurskaa. Ota yhteyttä, ja sovi tuonnista/ajosta ennakkoon: sora@ventoniemi.fi, p. 019-460 0022 / Timo Ventoniemi

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ventoniemen Sora Oy on vahva perheyhtiö. Juuret juontuvat jo v. 1928 jolloin Väinö Ventoniemi aloitti autoilun. Toimialat, bussit ja kuorma-autot eriytettiin vuonna 1969, josta alkaen Ventoniemen Sora Oy on toiminut omalla toiminimellään.

Nykyään toimimme jo kolmannessa sukupolvessa.

Ventoniemen Sora Oy jalostaa ja myy kiviaineksia lähinnä Etelä-Suomen rakentajille ja rakennusteollisuudelle sekä saneerauskohteisiin.

Kuljetukset hoituvat joustavasti omilla täysperävaunuyhdistelmillä. Yhdistelmän nettokantavuus ( = kuormakoko ) on 41-49 tonnia, josta 4-akselisen nupin eli vetäjän osuus on noin 19-tonnia ja 5-akselisen nupin n. 21,5 tonnia.

Hoidamme kiviainesmyyntiä omilta kuopiltamme sekä välitämme muiden toimijoiden kiviaineksia, näin hinta säilyy asiakkaillemme kilpailukykyisenä kun ajomatkat pysyvät kohtuullisen lyhyinä ja autot liikkuvat kustannustehokkaasti.

Klikkaa kuvasta ja tutustu esitteeseemme!

VENTONIEMEN SORA OY

Puh. 019 460 0040
Arkisin klo 7-16

 

soraMiukumaukuventoniemi.fi

LOMAKKEET

Tilauslomake

Tarjouslomake

Palaute

Esite

© Ventoniemen Sora Oy 2018Täysversio