Tilausajot, bussit, linjaliikenne

TILAUSAJOT

019-460 0060

myyntiventoniemi.fi

Päivystys 0400 851 031

AIKATAULUNEUVONTA

019-460 0066
ma-pe klo 8-16

Matkahuollon aikataulut

0200-4000 (1,99€/min.+pvm)
www.matkahuolto.fi

HSL reittiopas

www.reittiopas.fi

VAIHDE

019-460 000

FACEBOOK

Laatulupaus

Tarjottavat liikennepalvelut

Ventoniemi Oy tarjoaa linja-autoliikenteen aikataulunmukaisia reitti- ja tilausliikennepalveluja Etelä-Suomen läänissä.

Arvomme ovat: turvallisuus, luetettavuus, ystävällisyys, toiminnan edistyksellisyys ja aktiivinen kehittäminen sekä luonnollisesti myös menestyksellisyys ja taloudellinen kannattavuus.

Reittiliikennepalvelut

Helsingistä lähtevät vuorot liikennöimme
- Hyvinkään ja Riihimäen kautta Hämeenlinnaan sekä
- Tuusulan kautta Hyvinkäälle, Järvenpäähän, Kellokoskelle ja Mäntsälään.

Poikittaisliikenteemme alueena on lähinnä Hyvinkään ja Riihimäen ympäristö. Riihimäellä hoidamme myös kaupunkiliikenteen.

Reittiverkostomme on kuvattu tarkemmin www.ventoniemi.fi

Tilausliikennepalvelut

Tilausliikennepalveluja tarjoamme sekä koti- että ulkomailla. Pääasiallinen toimialueemme on pääkaupunkiseutu sekä eteläinen Suomi.

Palvelemme kotimaassa kaikkia asiakasryhmiä. Tilausliikennetoimintaa varten palveluksessamme on lähes 100 bussiammattilaista.

Yhtenä ulkomaalaisasiakasryhmänä ovat risteilijävieraat sekä Baltiaan ja Venäjälle liikkuvat ryhmät.

Tiedottaminen

Reiteistä, aikatauluista ja mahdollisista muutoksista tiedotamme aikataulujulkaisussamme sekä osoitteessa www.ventoniemi.fi. Sivuilta linjaliikenne / aikataulut löytyvät yksityiskohtaiset tiedot aikatauluistamme ja reiteistämme sekä mahdolliset poikkeavat ajopäivät. Tiedot löytyvät lisäksi Matkahuollon nettisivuilta www.matkahuolto.fi.

Olemme keskittäneet liikenteen muutokset vuodenvaihteeseen sekä kesäkuun alkuun, jolloin niistä tiedotetaan erikseen myös lehdissä.

Mahdollisten häiriötilanteiden varalta päivystyksemme toimii ympäri vuorokauden. Päivystyksen kautta hoidamme myös tilausajoihin mahdollisesti liittyvät ennalta arvaamattomat muutokset.

Matkaliput

Käytössämme ovat kaikki Matkahuollon lipputuotteet ja kuulumme myös Matkahuollon informaatiojärjestelmään www.matkahuolto.fi Käytössä on kertamaksun lisäksi useita erilaisia alennuslipputuotteita mm. työmatka-, seutu- ja kaupunkilippuja. Lipputuotteista löytyy ajantasaista tietoa nettisivuiltamme, www.ventoniemi.fi.

Osaava henkilökunta

Kuljettajamme ovat kokeneita asiakaspalvelijoita, joista useat ovat kielitaitoisia.

Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti. Kaikki kuljettajamme ovat saaneet taloudellisen ja ympäristöystävällisen ajotavan koulutuksen. Korjaamo - ja huoltohenkilökuntamme perehdytetään uusiutuvaan kalustoon ja he noudattavat työtavoissaan ympäristövastuullisuutta. Linja-automme myös pestään ja siivotaan ympäristö huomioiden.

Henkilöstön tapa toimia perustuu arvoihimme ja laatutavoitteisiimme. Tavoitteitamme vastaavat toimintatavat on kuvattu kuljettajan käsikirjassa, mitä päivitetään säännöllisesti. Jokaisella kuljettajalla on myös ohjeistukset erilaisiin toimintoihin, kuten rahastukseen. Päivittäistä tietoa henkilökuntamme saa normaalissa päivittäisessä kanssakäymisessä toisten kuljettajien, esimiesten ja johdon kesken. Sen lisäksi koko henkilökunnalle jaetaan kahden viikon välein erillinen henkilökuntatiedote. Kiireellistä tiedottamista vaativat asiat henkilökunta voi lukea välittömästi sitä varten ylläpidettävältä henkilökunnan info - sivustolta.

Bussimme

Käytössänne on 65 bussia paikkamäärältään 18 - 66 paikkaa. Suurin osa autoistamme on tilausajovarusteltuja - varusteina mm. ilmastointi, WC, DVD, turvavyöt ym. Monipuoliseen bussivalikoimaamme voi tutustua sivuillamme kohdassa tilausajot.

Kuljettajamme avustavat liikuntarajoitteisia ja vammaisia matkustajia. Apuvälineillä varustettuja busseja käytössämme on Riihimäellä palveluliikenteessä.

Asiakastyytyväisyys ja palautteet

Asiakastyytyväisyys on yksi tärkeimmistä arvoistamme.

Asiakastyytyväisyyttä mitataan satunnaisesti busseissa suoritetuin asiakaskyselyin. Nettisivuillamme olevan palautelomakkeen ja asiakaspalautteiden kautta toivomme saavamme tärkeää tietoa toimintamme laadusta.

Kaikki palautteet käsitellään välittömästi ja asiakkaalle vastataan nopeasti. Tavoitteena on, että asiakaspalaute käsitellään aina yhden työpäivän aikana. Mahdolliset korjausta vaativat toimenpiteet tehdään välittömästi.

Korvaamme asiakkaalle virheellisestä tai puutteellisesta toiminnastamme aiheutuvan välittömän haitan. Hinnan palautuksista ja vahingonkorvauksista neuvotellaan aina tapauskohtaisesti.

Mahdollisista asiakaspalvelun epäkohdista toivomme saavamme palautteen mahdollisimman nopeasti, sillä se auttaa asian selvitystä.

Asiakas on toimintamme kehittäjä - haluamme, että viihdytte busseissamme.

Katso myös: Matkahuollon laatulupaus

TILAUSAJOT

019-460 0060

myyntiventoniemi.fi

Päivystys 0400 851 031

AIKATAULUNEUVONTA

019-460 0066
ma-pe klo 8-16

Matkahuollon aikataulut

0200-4000 (1,99€/min.+pvm)
www.matkahuolto.fi

HSL reittiopas

www.reittiopas.fi

VAIHDE

019-460 000

FACEBOOK

© Ventoniemi Oy 2017Siirry täysversioon